Onze harmonie is een gezellige groep mensen van jong tot oud die iedere donderdagavond gezellig samen muziek maken. Muziek maken is onze hobby. De laatste jaren zijn we daarin erg veranderd. We zijn er voor onze hobby en plezier. Ook bij de wekelijkse repetities op donderdagavond is daar ruimte voor. Ook onze dirigente Vera is daar meestal wel voor in!

We zijn niet zo heel druk bezet, maar wanneer we op elkaar kunnen rekenen en blijven bouwen hebben we toch een leuke club muzikanten. Iedereen is welkom! Regelmatig treden we op. We vinden het leuk om steeds weer nieuwe projecten en concerten te geven, concerten die voor het publiek ook echt leuk zijn om naar te kijken en te luisteren. Denk aan ‘Ameezing Beers’, een gezellige meezing avond. Maar ook uitvoeringen als ‘De Gelaarsde Kat’, een muzikaal sprookje met een vertelling.

We vinden het erg fijn dat ook deze avond weer veel mensen naar ons komen kijken en luisteren en hopen natuurlijk dat jullie kunnen genieten van deze avond. Wij kijken er al een tijdje naar uit!

Zin om mee te spelen.

Loop gerust eens binnen of informeer. We repeteren elke donderdag van 19.30 uur tot 22.00 uur bij café De Zwaan in Middelbeers.

Start typing and press Enter to search