FIETSVIERDAAGSE 2019

Van maandag 5 augustus tot en met donderdag 8 augustus 2019 wordt de Middelbeerse fietsvierdaagse verreden. Komend jaar wordt de fietsvierdaagse voor de 37e keer georganiseerd.

Fietsen vanuit Middelbeers betekent genieten van een grote variëteit aan landschappen.De stempelposten komt u tegen in diverse soorten gelegenheden.

Er is een keuze uit 2 afstanden te weten ca. 40 km of ca.55 km.Beide routes worden volledig uitgepijld. Uiteraard ontvangt u ook een gedetailleerde beschrijving van de route(s). Hoe ontspannen fietsen is dat! Startpunt is als vanouds Café de Zwaan, Hoogdijk 32 in Middelbeers.Er kan dagelijks gestart worden tussen 10.00 uur en 15.00 uur.Deelname prijs is € 3,50 per dag of  € 12,00 bij betaling ineens voor alle 4 de dagen.

Voor jong en oud is het weer een sportieve uitdaging. Niets mooiers dan zomaar een paar dagen heerlijk fietsen door het prachtige Brabantse land. Voor vakantiegangers in de regio een mooie gelegenheid om dit deel van Brabant in al haar facetten te ontdekken. Ongedwongenheid staat voorop bij de Beerse fietsvierdaagse. Wie een dagje niet kan of wil hoeft dit fietsfestijn toch niet te missen. Bij een deelname van 4 dagen ontvangt u na afloop een mooi deelnamecertificaat.

Door uw deelname aan de fietsvierdaagse steunt u tevens onze vereniging. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Ad van Heerbeek. Tel: 013-5142263 of via email: a.vanheerbeek@chello.nl of via de secretaris van onze vereniging devriendschapdebeerzen@hotmail.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search