De Jonge Vrienden is een opleidingsorkest waarbij jeugd de kans krijgt om zich te ontwikkelen en door te groeien in de muziek. Je kunt hier muziek maken na het schoolorkest. Maar wanneer je pas later start met muziek maken kun je ook bij De Jonge Vrienden starten.

Iedereen is welkom bij De Jonge Vrienden, jong en oud! De Jonge Vrienden een orkest met enkele jeugdleden. Deze jeugdleden worden wel ondersteund door wat volwassenen muzikanten, op deze manier krijg je een écht orkest.

Als je al een beetje muziek kunt maken en zin hebt om samen met andere mensen muziek te maken dan is dit een mooie kans om te starten!

De Jonge Vrienden spelen allerlei muziek, van pop tot klassiek. Een gevarieerd programma voor ieder wat wils. Soms hebben De Jonge Vrienden een eigen optreden, maar we doen ook regelmatig mee met concerten van het Harmonieorkest. Denk bijvoorbeeld aan het zomerconcert en het nieuwjaarsconcert. Ideeën voor optredens zijn altijd welkom.

De Jonge Vrienden spelen op dinsdagavond van 19:00 tot 19:45 uur in de Klep. Het orkest staat onder leiding van Lia Koolmees. Zin om mee samen muziek te maken, laat het ons weten!

Start typing and press Enter to search