Jaarlijks organiseren we een instrumentenklas op de Basisschool de Beerze. Van daaruit kunnen kinderen ervoor kiezen om een muziekinstrument te gaan spelen, dit kan een blaasinstrument zijn, maar slagwerk kan natuurlijk ook. Wanneer je na de instrumentenklas ervoor kiest om gezellig door te gaan met muziek, dan ga je muzieklessen volgen. Dit om nog meer noten en muziek te leren op je instrument. Maar wat is er nu zo leuk aan muziek maken…? Dat je ook lekker samen muziek kunt maken. Daar is ons schoolorkest voor!

Wanneer je start met de muzieklessen mag je namelijk ook bij het schoolorkest. Dit is het allereerste orkest wat we hebben bij De Vriendschap! Het orkest speelt op een middag na schooltijd en dan natuurlijk ook op school. Je hoeft er dus niet voor op en neer naar huis. Je leert samen met andere kinderen op een fijne manier samen muziek maken. Dit doe je dus samen met andere startende muzikanten.

Af en toe treedt het schoolorkest ook op. Dit kan zijn wanneer de school iets leuks heeft of wanneer de Muziekvereniging iets leuks heeft. Super leuk dus! Het orkestje staat onder leiding van Lia Koolmees. Kom jij ook meedoen?

Start typing and press Enter to search